124,59 zł
Cena regularna:
132,48 zł
91,19 zł
Cena regularna:
95,94 zł
102,79 zł
Cena regularna:
109,37 zł
92,99 zł
Cena regularna:
98,94 zł
GOYA oliwki Hiszpańskie czarne bez pestek 358ml - karton
Opis
Oliwki czarne GOYA należą do gatunku hiszpańskich oliwek Hojiblanca pochodzących z serca Andaluzji. Hojiblanca to mięsiste oliwki o kształcie prawie idealnej kulki i średniej pestce. Ich miąższ jest delikatny i miękki.
Nazwa tej oliwki pochodzi od koloru liścia, który na spodniej stronie ma biały nalot srebrzący się w słońcu. Oliwki pomagają zwalczać cholesterol, są bogatym źródłem błonnika oraz wielu witamin i minerałów, przez co polecane są do codziennej diety.
Już 7 oliwek dziennie zapewnia optymalną dawkę potrzebnych organizmowi składników odżywczych. Oliwki to idealna przystawka oraz doskonały dodatek do sałatek, potraw z mięs, ryb, makaronu czy ryżu.
Skład:
czarne oliwki Hojiblanca (KAT.I), woda, sól, stabilizator: glukonian żelazawy.
Wartości odżywcze:
Wielkość porcji 100 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 2,2 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 129 kcal/100g
Zawartość węglowodanów (alkohole wielowodorotlenowe - poliole) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 13 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce 530 kJ/100g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 0 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) 0 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,5 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 0,5 g
Zawartość węglowodanów (skrobia) w zadeklarowanej jednostce (g) 0 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 0 g.
W kartonie znajduje się 6 sztuk.
Osoby zainteresowane stałą współpracą i/lub zakupem większej partii towaru, proszę o kontakt via e-mail - prześlemy ofertę cenową, skorygowaną odpowiednio pod zapotrzebowanie klienta.