Producenci
Promocje
Monini Oliwa Gran Fruttato 500ml- karton
Monini Oliwa Gran Fruttato 500ml- karton

249,79 zł

Cena regularna: 265,74 zł

szt.
Monini Oliwa z oliwek Classico 2L - karton
Monini Oliwa z oliwek Classico 2L - karton

921,99 zł

Cena regularna: 1 001,94 zł

szt.
Ballester Oliwa Extra Virgin z oliwek z pierwszego tłoczenia 1000ml - karton
Ballester Oliwa Extra Virgin z oliwek z pierwszego tłoczenia 1000ml - karton

425,93 zł

Cena regularna: 462,96 zł

szt.
Basso Oliwa SANSA 250 ml - karton
Basso Oliwa SANSA 250 ml - karton

75,09 zł

Cena regularna: 79,85 zł

szt.

Barry Callebaut Fountain czekolada mleczna do fontann 2,5kg

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 295,69 zł

Cena regularna:

295.69
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 1
Producent: Barry Callebaut
Kod produktu: Kawa054

Opis

Czekolada mleczna
Smak: Czekoladowy.
Zawartość netto: 2,5 kg.
Kraj pochodzenia/wyprodukowano w: Belgia.
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 47 g.

Fountain chocolate (milk) - to wysoko płynna mleczna czekolada wytwarzana z mieszanki wyselekcjonowanych ziaren kakaowych pochodzących z zachodniej Afryki (przeważnie odmiana Forastero) - dla uzyskania bogatego smaku. Czekolada charakteryzuje się śmietankowo-karmelowym smakiem z wyraźnymi nutami kakao. Podwyższona zawartość masła kakaowego zapewnia wysoką płynność czekolady (5/5), dzięki czemu zachowuje ona dużą płynność w fontannach oraz fondue. Przed wlaniem do fontanny czekoladę należy upłynnić w temperaturze 45°C (najlepiej w kąpieli wodnej). Receptura MILK FOUNTTAIN CHOCOLATE - to mleczna belgijska czekolada o minimalnej zawartości kakao 37.8% i podwyższonej zawartości masła kakaowego - 40.4%. Została stworzona z myślą o stosowaniu w fontannach czekoladowych (do maczania owoców, ciastek, pianek oraz innych smakołyków).

Kuwertura - to czekolada charakteryzująca się wysoką zawartością masła kakaowego (powyżej 32%). Wysoka zawartość masła kakaowego nadaje produktom czekoladowym wytwarzanym na bazie kuwertury wyjątkowy połysk, długo utrzymujący się smak oraz charakterystyczną chrupkość (praliny, czekolady, batony, figurki). Czekolada o statusie kuwertury doskonale nadaje się do oblewania oraz dekorowania różnego rodzaju wypieków i deserów.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, masa kakaowa, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy; może zawierać śladowe ilości orzechów (w tym orzechów arachidowych i orzechów laskowych); (37.8% minimalna zawartość kakao).

 

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl