![](/libraries/images/1px.gif)
![](/libraries/images/1px.gif)
![Astra Łagodna Espresso Special Blend Kawa ziarnista 1kg - karton](/environment/cache/images/300_300_productGfx_2498/1.webp)
564,49 zł
Cena regularna:
600,68 zł
![Tchibo Family Intensywna i Wyrazista Kawa rozpuszczalna 50g - karton](/environment/cache/images/300_300_productGfx_1400/3.webp)
196,29 zł
Cena regularna:
208,77 zł
![Monini Krem na bazie Białego Octu Balsamicznego 250g - karton](/environment/cache/images/300_300_productGfx_1714/Krem-na-bazie-octu-balsamicznego.webp)
114,89 zł
Cena regularna:
122,23 zł
![Nescafe Dolce Gusto Cafe Au Lait Kawa rozpuszczalna w kapsułkach 16x10g - karton](/environment/cache/images/300_300_productGfx_1939/1.webp)
266,09 zł
Cena regularna:
283,12 zł
Barry Callebaut Fountain czekolada mleczna do fontann 2,5kg
Opis
Czekolada mleczna
Smak: Czekoladowy.
Zawartość netto: 2,5 kg.
Kraj pochodzenia/wyprodukowano w: Belgia.
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 47 g.
Fountain chocolate (milk) - to wysoko płynna mleczna czekolada wytwarzana z mieszanki wyselekcjonowanych ziaren kakaowych pochodzących z zachodniej Afryki (przeważnie odmiana Forastero) - dla uzyskania bogatego smaku. Czekolada charakteryzuje się śmietankowo-karmelowym smakiem z wyraźnymi nutami kakao. Podwyższona zawartość masła kakaowego zapewnia wysoką płynność czekolady (5/5), dzięki czemu zachowuje ona dużą płynność w fontannach oraz fondue. Przed wlaniem do fontanny czekoladę należy upłynnić w temperaturze 45°C (najlepiej w kąpieli wodnej). Receptura MILK FOUNTTAIN CHOCOLATE - to mleczna belgijska czekolada o minimalnej zawartości kakao 37.8% i podwyższonej zawartości masła kakaowego - 40.4%. Została stworzona z myślą o stosowaniu w fontannach czekoladowych (do maczania owoców, ciastek, pianek oraz innych smakołyków).
Kuwertura - to czekolada charakteryzująca się wysoką zawartością masła kakaowego (powyżej 32%). Wysoka zawartość masła kakaowego nadaje produktom czekoladowym wytwarzanym na bazie kuwertury wyjątkowy połysk, długo utrzymujący się smak oraz charakterystyczną chrupkość (praliny, czekolady, batony, figurki). Czekolada o statusie kuwertury doskonale nadaje się do oblewania oraz dekorowania różnego rodzaju wypieków i deserów.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, masa kakaowa, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy; może zawierać śladowe ilości orzechów (w tym orzechów arachidowych i orzechów laskowych); (37.8% minimalna zawartość kakao).